Arrosticini Heerlijke stokjes met puur lams- of schapenvlees, een traditionele delicatesse uit Abruzzo (Italië)


Gebruik Arrosticini-pot:

 

Zet de pot rechtstreeks op je barbecue.  De pot is uit speciale klei vervaardigd zodat die extreme hitte aankan, evenals temperatuurverschillen.  Zoals je kan zien op de foto's onderaan deze pagina, hebben we dit een avond uitgebreid getest.  De test-pot heeft een hele avond in de vuurkorf gelegen en heeft dit zonder kleerscheuren overleefd!

 

Bak je stokjes op je rooster.

 

Zijn je arrosticini gebakken?  Plaats ze dan in de hete Arrosticini-pot.  Hierdoor blijven ze niet alleen langer warm maar kan je ze ook mooi presenteren.

 

Denk er alleen aan dat wanneer je de hete pot op je tafel zet, dat je er iets onder legt zodat je tafel niet verbrandt. Neem de pot ook niet met blote handen van het vuur.

 

SMAKELIJK !!!!

 


Arrosticini - pot

 

ARROSTICINI - POT

Ken je ze, die overheerlijke "stokjes" met puur lams- of schapenvlees?   Het is een traditionele delicatesse uit Abruzzo (Italië).  Met wat stukjes vet voor de smaak, een snuifje peter en zout en elke barbecue is geslaagd.  Maar hoe hou je ze nog even warm wanneer ze op tafel belanden?  Daar is deze pot nu een oplossing voor, uit speciale klei vervaardigd die hoge temperaturen aankan.  Binnen- én buitenkant geglazuurd zodat de pot heel makkelijk schoon te maken is. Gewoon op de barbecue zetten zodat de pot goed warm is, de gebakken stokjes erin en de tafel op.  Al vrees ik dat ze er niet heel lang in zullen liggen ...

 

Hoe bestellen?

* Kies je gewenst aantal stuks en voeg ze toe aan je winkelmandje.

* Kies een kleur, voorbeelden kan je terugvinden onder de pagina "Beschikbare kleuren".  De kleur die je wenst, geef je in bij het afronden van je bestelling (in het vakje "Opmerkingen bij de bestelling").  Kleur kan licht afwijken van voorbeeldfoto.

* Hierna ga ik voor jou aan de slag.  Binnen 4 tot 6 weken wordt je bestelling geleverd met de post of kan je het komen afhalen na afspraak.

 

                          Unieke keramiek

                          Met de hand geglazuurd

                  

Voor alle bestellingen geldt dat je deze ook kan afhalen.  Kies bij de afrekening dan voor de optie afhalen en in de laatste stap vallen de verzendkosten dan weg!!

Arrosticini pot

55,00 €

  • 1,9 kg
  • Levertijd: 4 tot 6 weken1