de ke-ra-miek (v) 1 aardewerk, porselein 2 kunst van het pottenbakken


 

We kunnen terug workshops aanbieden rekening houdend met de huidige 

COVID-19 MAATREGELEN.

  

 Momenteel organiseer ik

 

WORKSHOPS

 

Zin in een creatieve workshop met je bubbel (max. 6 personen)?

 

Dan is een gezellige avond bij Decorat'Eve een goed idee.

 

Tijdens de workshop maken we samen één van deze leuke sets:

* Tapasset van 4 schaaltjes in verschillende maten

* Grote serveerschaal met 3 kleine schaaltjes in verschillende maten

* 2 pastaborden en 2 ontbijtschaaltjes

* Ovalen schalenset van 4 schaaltjes en 1 bordje

 

Aan jullie de keuze, ieder kiest wat hij/zij graag wil maken.

 

Deze sets worden onder mijn begeleiding gemaakt, we werken in mallen, er is geen ervaring nodig.

 

De workshop duurt 3 uur, we starten om 19u00.  Wil je graag voor een speciale gelegenheid toch overdag komen of tijdens het weekend, stuur me even een berichtje en ik bekijk met jou wat mogelijk is.

 

Jullie werkjes mogen dan een tweetal weken drogen en worden dan een eerste keer gebakken.  Ik draag tijdens deze periode de grootste zorg voor jullie werkjes maar ben niet verantwoordelijk voor breuk tijdens het stoken.  Na de droogperiode zal ik ze voor jullie glazuren in de kleur die jullie hebben gekozen. Na het glazuren worden ze een tweede keer gebakken en dan kunnen ze door jullie afgehaald worden.  Jullie kunnen er ook voor kiezen zelf een tweede avond terug te komen om zelf te komen glazuren.

 

In deze workshops staat "beleving" centraal, dit is dus geen opleiding, ik richt me niet tot keramisten maar tot mensen die graag een leuke, creatieve en ontspannende avond beleven.

 

Prijs: 80.00 € per persoon all-in 

- materialen

- klei

- 2 maal bakken

- glazuren

- drankje(s)

 

Jullie hebben dan niet alleen een gezellig avond gehad  maar kunnen voortaan trots jullie zelfgemaakte spulletjes gebruiken.

 

Willen jullie liever een keertje terugkomen om zelf te glazuren?  Dat kan natuurlijk ook.  Prijs 80,00 €.

 

Zelf mee te brengen: schort en mondmasker (verplicht te dragen tijdens de workshop).

 

Hopelijk zie ik jullie snel !!

 

Eva

 

Op Facebook vind je ook regelmatig workshops terug waarvoor je je ook alleen kan inschrijven en dan sluit je aan bij de andere workshoppers.  Volg me dus zeker ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle events en workshops.

 

Uiteraard zullen er dan ook terug seizoensgebonden workshops zijn: paashaasjes, kerstmannetjes, kerstboompjes, tuinkaboutertjes, theelichten, ... en wie weet welke ideetjes heb ik  nog allemaal voor jullie in petto.

Prijs is afhankelijk van het soort workshop.

 

Uiteraard zijn er ook steeds workshops op aanvraag mogelijk.  Wil je een avond of een namiddag met vriendinnen doorbrengen op een creatieve manier?  Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellendagje/avond? Teambuilding met je collega's?   Tieners die een workshop in groep willen volgen (vanaf 12 jaar)?  Stuur me een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden.