Labels


de la-bel (Engels) / leebel / (-s) 3 aanduidingDeze pastelkleurige kruidenlabels zijn uit voorraad verkrijgbaar.  Peterselie, dille, bieslook, basilicum, tijm, koreander, ... noem het en het is er.  Toch een kruid dat ik niet heb (best mogelijk ;-) ) en ik maak het voor je.  Wil je labels met planten- of bloemennamen, uiteraard op bestelling ook verkrijgbaar.  Hou dan rekening met een levertermijn van 3 weken.


Plantenlabels kruidentuin - 9 stuks

 

Plantenlabels voor je kruidentuin. Verschillende pastelkleurtjes.  Afmetingen: L 12 cm op B 2 cm.

Bestel een pakket, je krijgt 9 verschillende labels voor 17,50 € (dille, tijm, munt, bieslook, koriander, basilicum, peterselie, oregano en dragon).

 

LAATSTE STUKS !!!!  

 

Labels kunnen tevens op aanvraag gepersonaliseerd worden, de levertermijn wordt daardoor wel verlengd.  

17,50 €

  • 0,3 kg
  • Levertijd: 3 weken1

Gift tags

 

Geglazuurde labels  

Geglazuurde labels met verschillende opschriften.  Personaliseer je cadeautjes, gebruik ze in een boeketje bloemen, op je feesttafel met de naam van je genodigden.  Graag je naam erin, een korte boodschap, geef het me door. Diameter 6 cm. Omdat het handwerk is, kunnen de afmetingen soms een beetje variëren.

Prijs per stuk 4 €.

 

Hoe bestellen?

* Kies je gewenst aantal stuks en voeg ze toe aan je winkelmandje

* Kies een kleur, voorbeelden kan je terugvinden onder de pagina "Beschikbare kleuren".  Ook de kleuren die je hier op de foto's ziet, zijn mogelijk. De kleur die je wenst, geef je in bij het afronden van je bestelling (in het vakje "Opmerkingen bij de bestelling").  Hier kan je tevens doorgeven wat er op het label moet staan, hou rekening met het feit dat het een kleine oppervlakte is dus enkel korte tekst (voorbeelden: Miss You, Ik mis je, Love jou, Zie je graag, HBD, Succes, Bedankt, Beterschap, For you, Voor mijn ventje, BFF, Proficiat ...).

* Hierna ga ik voor jou aan de slag.  Binnen 3 tot 4 weken wordt je bestelling geleverd met de post of kan je het komen afhalen na afspraak.

 

                          Unieke keramiek

                          Met de hand geglazuurd

                  

Voor alle bestellingen geldt dat je deze ook kan afhalen.  Kies bij de afrekening dan voor de optie afhalen en in de laatste stap vallen de verzendkosten dan weg!!

Geglazuurd label met tekst

4,00 €

  • 0,04 kg
  • Levertijd: 3 weken1

Wens je je kadootje te personaliseren? Wil je leuke "naamkaartjes" voor plaatsaanduiding aan tafel? Op zoek naar een leuk labeltje voor in je boeket bloemen?  Geglazuurd in leuke pastels of liever naturel? Alles is mogelijk! Bestel tijdig en de gepersonaliseerde labels komen eraan.