de ke-ra-miek (v) 1 aardewerk, porselein 2 kunst van het pottenbakken


Kaarsenhouder, met of zonder Wax Melts

 

Kaarsenhouder

Unieke kaarsenhouders, ideaal voor tijdens een gezellige najaars- of winteravond.  Combineer ze met deze zalig geurende soja wax melts van SisStars Candles.  Uiteraard kan je ze ook gebruiken zonder het dekseltje en dan doen ze dienst als prachtige theelichthouder.  Omdat het handwerk is, zijn alle kaarsenhouders uniek.  Je kan kiezen voor een iets lagere (9 cm hoog) en de wat hogere (11 cm hoog).

De Citronella Wax Melts zijn verkrijgbaar in een zakje van 5 stuks.  De nieuwe najaarsgeuren zijn verkrijgbaar in doosjes van 10 stuks.  De soja wax melts zien er niet alleen leuk uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk!

 

Kaarsje doven?  Neem het dekseltje of de houder niet met blote handen vast, deze zijn namelijk heet geworden door het kaarsje.  Blaas het kaarsje uit door de gaatjes in de houder. 

 

 Hoe bestellen?

 * Kies je gewenst aantal stuks en voeg ze toe aan je winkelmandje (1 stuk = 1 kaarsenhouder).

* Kies een kleur, voorbeelden kan je terugvinden onder de pagina "Beschikbare kleuren".  De kleur die je wenst, geef je in bij het afronden van je bestelling (in het vakje "Opmerkingen bij de bestelling").  Kleur kan licht afwijken van voorbeeldfoto.

* Hierna ga ik voor jou aan de slag.  Binnen 3 tot 4 weken wordt je bestelling geleverd met de post of kan je het komen afhalen na afspraak.

 

                          Unieke keramiek

                          Met de hand geglazuurd

                  

Voor alle bestellingen geldt dat je deze ook kan afhalen.  Kies bij de afrekening dan voor de optie afhalen en in de laatste stap vallen de verzendkosten dan weg!!

 

Info Wax Melts:

Wake me Up : Frisse topnoten van lavendel, bloemige middentonen van jasmijn met fruitige accenten van rood fruit.  Basisnoten zijn sandelhout en musk.

Kaneel : Een heerlijke kaneelgeur, vul je huis met deze zalige najaarsgeur die doet denken aan de sint.

Kaarsenhouder hoog of laag

25,00 €

  • 0,9 kg
  • Levertijd: 3 tot 4 weken1