on-der-zet-ter (m;-s) plaatje of schoteltje om pannen, glazen enz. op te zetten


Er zijn veel mogelijkheden voor de toffe en unieke onderzetters van Decorat'Eve. Uiteraard op bestelling verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Zorgt steeds voor een leuk accent op je bar of tafel.  Ook altijd tof om kado te geven of beter nog, te krijgen. Je kan ze ook altijd aanpassen een de overige items van Decorat'Eve. Zorg voor nog meer wauw-effect op tafel!

Vraag me gerust naar meer info.Onderzetters - 4 stuks

 

Onderzetters, set van 4 stuks  

Set van 4 kleine onderzetters in wit met leuke zwarte accenten, ieder onderzettertje is uniek maar samen vormen ze een prachtig geheel.  Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren die je kan terugvinden onder het tabblad "Beschikbare kleuren".

 

De onderzetters hebben een diameter van  +/- 9.50 cm.  Omdat het handwerk is, kunnen de afmetingen soms een beetje variëren.

 

Hoe bestellen?

* Kies je gewenst aantal stuks en voeg ze toe aan je winkelmandje (1 stuk = 1 set van 4).

* Kies een kleur, voorbeelden kan je terugvinden onder de pagina "Beschikbare kleuren".  De kleur die je wenst, geef je in bij het afronden van je bestelling (in het vakje "Opmerkingen bij de bestelling").  Kleur kan licht afwijken van voorbeeldfoto.

* Hierna ga ik voor jou aan de slag.  Binnen 3 tot 4 weken wordt je bestelling geleverd met de post of kan je het komen afhalen na afspraak.

 

                          Unieke keramiek

                          Met de hand geglazuurd

                  

Voor alle bestellingen geldt dat je deze ook kan afhalen.  Kies bij de afrekening dan voor de optie afhalen en in de laatste stap vallen de verzendkosten dan weg!!

 

Onderzetters set van 4

20,00 €

  • 0,5 kg
  • Levertijd: 3 weken1