Decoratie


de de-co-ra-tie (v, -s) 1 versieringAfhankelijk van het seizoen is er steeds een leuke decoratie beschikbaar.  Een schattige paashaas in de lente?  Een nestkastje of kaarsenhuisje voor in de tuin?  Een vogelvoederbakje?  Leuke theelichtjes in verschillende maten en vormen.  Ook bloempotjes, "bloembollen" en vazen kunnen altijd besteld worden.  Het aanbod varieert, seizoen tot seizoen, jaar tot jaar.  Heb je een leuk idee, ik kijk wat mogelijk is.  


Bloembollen

 

Bloembollen  

Leuke bloembollen in frisse kleurtjes, je kan ze tevens gebruiken als kaarsenhouder. 

 

Hoe bestellen?

* Kies je gewenst aantal stuks en voeg ze toe aan je winkelmandje

* Kies een kleur, voorbeelden kan je terugvinden onder de pagina "Beschikbare kleuren".  Ook de kleuren die je hier op de foto's ziet zijn mogelijk.  De kleur die je wenst, geef je in bij het afronden van je bestelling (in het vakje "Opmerkingen bij de bestelling").  

* Hierna ga ik voor jou aan de slag.  Binnen 4 tot 6 weken wordt je bestelling geleverd met de post of kan je het komen afhalen na afspraak.

 

                          Unieke keramiek

                          Met de hand geglazuurd

                  

Voor alle bestellingen geldt dat je deze ook kan afhalen.  Kies bij de afrekening dan voor de optie afhalen en in de laatste stap vallen de verzendkosten dan weg!! 

Bloembollen

15,00 €

  • 0,75 kg
  • Levertijd: 4 tot 6 weken1